Известие

Collapse
No announcement yet.

моля някой ако има електросхема за парното щото не върти вентилатора под жабката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля някой ако има електросхема за парното щото не върти вентилатора под жабката

моля някой ако има електросхема за парното да дам на един електротехник,щото не върти вентилатора под жабката и не знам откаде не идва ток бушоните са здрави под волана
    Last edited by 155=f16; d.m.y г., 19:43.

колега, свали си вентилатора и провери дали бачка като му дадеш ток директно от акумулатора. лягаш под жабката има едно или две винтчета на кутията отдолу, като ги махнеш леко врътваш в една от двете посоки и вентилатора с перката ти остава в ръката. махаш откачаш го от клемата и с две жици му подай от акумулатора да видиш. ако завърти търси проблема - ако не върти виж там четки и други работи. при мен се беше износила едната втулка и ротора залепва за статора - но преди това имаше много шум. ако не ти се купува нов(втора упутреба) вентилатор може да се смени тая втулка ама си е доста играчка. ако проблема е в вентилатора - пиши ще дам повече инфо.

Comment

мерси колега ще пробвам

мерси колега ще пробвам

Comment

свали си от някой торент AUTODATA и там я има схемата. За някой модели е малко сбъркана но ел.техник ще се ориентира
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

не знам какво е аутодата не мога

не знам какво е аутодата не мога

Comment

Надявам се поне торент знаеш какво е.
            Иначе отиваш в Zamunda пишеш на търсене Autodata и сваляш. Това е програма с технически данни за повечето автомобили. Секцията за 155 е бедничка но поне тази схема я има
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
            X